Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1207 - Etagebebyggelse mv. ved Bøgegade i Aarhus

Byggeri i Bøgegade, Århus N

Det er på alle måder vanvittigt, at man vil have biler gennem A.H.Wingesvej og videre ind i Bøgegade. To biler vil have meget svær ved at passerer hinanden. Der er hverken fortov eller cykelsti. Der ligger små fine meget gamle huse direkte ud til Bøgegade. Det vil sige at beboerne i husene har hoveddør direkte ud til veje, hvor der angiveligt er planlagt en del trafik. Der bor flere børnefamilie, som således er i fare for at børn kan løbe direkte ud på fra vejen fra deres hus og i værste fald ud foran bilerne. Herudover er der ingen plads til at parkerer sin cykel, barnevogn eller lign. Lige nu "beskytter" beboerne der udgang ved at parkerer deres bil udenfor hoveddøren. Der er allerede en del trafik i Bøgegade, blandt andet fra beboerne i "Lån og Spars" ejendom. Herudover har vi en meget dejlig legeplads, som i stigende grad bliver benyttet af områdets børnefamilier... her vil det decideret være farlig for børn at lege, da de har direkte adgang ud til vejen. Små børn tænker jo ikke i biler der kommer kørende fra A.H. W vej og Bøgegade. ikke har muligheder for at se de biler som kommer kørende fra Bøgegade og A.H. Wingesvej. Der er virkelig stor bekymring for at der en dag sker en ulykke.
Det eneste rigtige er at lave en til og fra kørsel til P-kælderen fra Skovvangsvej... det kræver ikke mange tanker.
Ut. har inviteret Århus Kommunes planlæggere til kaffe i et forsøg på at vise hvor snæver A.H. Wingesvej og Bøgegade er og hvor svært det er at komme frem og tilbage.
Det kan jo også undre en, at vi ikke længere kan få skraldespande i Bøgegade... grunden er at skraldebilerne ikke kan komme ind i Bøgegade ?????
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lene Beier Paulsen

Indsendt

05/04/2024 18:16

Sagsnummer

HS6488610

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H842

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk