Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1207 - Etagebebyggelse mv. ved Bøgegade i Aarhus

Høringssvar på vegne af ejerforeningen for Skovvangsvej 26A

Overordnet ser vi positivt på forslag til lokalplan 1207. Vi har dog som nabo en række ønsker til ændringer i planen (sidehenvisninger er til PDF-dokumentet).

1) side 16: Der er ikke nogen krav til udformning af transformatorstationen, som vil komme til at ligge synligt fra vores ejendom. Vi ønsker at der stilles krav til, at transformatorstationen udformes, sø er falder ind i omgivelserne, eksempelvis med sedum-tak, samt træbeklædning eller buskbeplantning omkring stationen.

2) side 21: Her angives mulighed for at give dispensation, så der kan etableres vinduer i den nordlige facade (dvs. den, der vender over mod vores ejendom). Det kan evt. give indkigsproblematikker, hvorfor vi vil protestere mod denne dispensationsmulighed i lokalplanen.

3) side 79: På beplantningsplanen (kortbilag 4) ses en sti fra vores ejendom til lokalplanområdet. Vi vil gerne protestere mod, at en sådan sti tillades, og derfor at den er angivet i kortbilag 4.

4) Side 25 og 27: Relateret til pkt. 3 ovenfor: I beplantningsplanen er der ingen angivelse af beplantning i skel mellem vores ejendom og lokalplanområdet. Vi vil gerne insistere på, at lokalplanen indeholder krav om passende skelbeplantning i form af hæk eller tæt buskbeplantning (levende hegn), således at der ikke er mulighed for etablering af uformel sti fra vores ejendom og lokalplanområdet.

5) Vedr. mindretalsudtalelse fra Danmarksdemokraterne: Vi ønsker at understrege, at vores indsigelser mod adgangsvej gennem vores ejendom i forbindelse med det forrige lokalplansforslag for dette område ligeledes vil være gældende for en evt. senere ændring til nærværende lokalplansforslag 1207.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jørgen Lindskov Knudsen

Indsendt

09/04/2024 13:16

Sagsnummer

HS0750784

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H842

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk