Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1207 - Etagebebyggelse mv. ved Bøgegade i Aarhus

Betænkeligheder i relation til Bøgevej

På vegne af Lån og Spar Bank skal jeg hermed komme med mine / vores betænkeligheder / indsigelser i relation til lokalplanforslaget.

Lån og Spar Bank er lejer i ejendommen Randersvej 20

Vores ejendom / lejemål er placeres på den sydlige side af Bøgevej, hvor vi har personalerum og mødelokaler placeret umiddelbart ud mod Bøgevej

Vejadgangen til Lån og Spar Bank sker via Bøgevej.

1. Det er ikke uden bekymring at vi ser, at adgangen til det nye boligområde trafikalt kun skal ske ad Bøgevej. Vi oplever allerede nu en snorklet og smal passage når vi skal om til vores parkeringspladser som ligger lige bag bygningen – vejadgangen er ud over dette ikke optimal og ligetil og virker svær at finde for kunder mv. Dette forbedres ikke ved den nye lokalplan. Det forværres kun sammenholdt med, at der bliver betydelig flere biler.

2. Nedgangen / opkørslen til parkeringskælderen er desuden placeret så der er risiko for lysglimt fra billygter mv. ind i mødelokaler / personalerum. Dertil kommer, at vi frygter en større støjmæssig påvirkning fra biler der skal op og ned af rampen.

3. Vinduer og altaner der placeres i den sydlige gavl mod Bøgevej frygter vi kan skabe større indkik i filialen – alt andet lige vil det være nødvendigt til stadighed at afskærme / mørklægge så indkik til møder / skærme undgås. Der er forskel på trafik langs facaden og så stillesiddende kik fra beboere.

4. Antallet af parkeringspladser til områdets beboere er sat til 21 pladser primært beliggende i parkeringskælder – vi frygter det kan blive nødvendigt at lave en ”bom” løsning til vores parkeringspladser, idet vi meget nemt risikerer, at pladserne vil være optaget når ansatte og kunder kommer til banken.

5. Vi kan se at Bøgevej er tildelt en primær adgang for afledning af overfladevand. Dette er vi betænkelig over, idet vi har trappeskakte der giver adgang til filialen, ligesom filialen er udsat, når gulvkoten i filialen ligger under koten for Bøgevej
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

NB Tegnestuen v/ Thomas Olsen - på vegne af Lån og Spar Bank A/S

Indsendt

17/04/2024 11:29

Sagsnummer

HS8105338

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H842

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk