Gå til hovedindhold

Skoletilbud i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven

Skoletilbud

Hvilket skoletilbud skal der være til børn i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven? Det har byrådet besluttet, at de vil drøfte i foråret 2019.

Inden de politiske drøftelser vil vi gerne have dine input til, hvordan vi skaber et attraktivt skoletilbud, som løfter børnene fagligt og tiltrækker flere familier til områderne. Med andre ord: Hvad skal der til for, at du og dine børn vælger en skole i Gellerup eller Bispehaven?

Hvorfor spørger vi?

Børnene i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven skal have mulighed for at klare sig lige så godt, som alle andre børn i Aarhus Kommune. Det gælder i forhold til sprog, fagligt niveau, sundhed og opstart på ungdomsuddannelse. Alle disse faktorer har nemlig stor betydning for deres chancer for at skabe sig et godt liv med uddannelse og arbejde.

Et attraktivt skoletilbud i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven kan samtidig bidrage til en mere mangfoldig sammensætning af familier. Et godt skoletilbud kan altså bidrage til, at Gellerup, Toveshøj og Bispehaven bliver attraktive bydele med gode boliger og trygge rammer for det gode liv. Bydele med sammenhæng, stærke fællesskaber og social balance.

 

25/03/2019 - 19:18

Initiativ info

Initiativ start
Forventet slutdato
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Hele kommunen