Gå til hovedindhold

Høringssvar

Øv!

Jeg er en kvinde på 30 år som flyttede til Bispehaven sidste år i maj 2020. Jeg fik en lejlighed i en af de bygninger der står til at skulle rives ned. Betingelsen for at jeg fik lejligheden var, at jeg senest skulle være ude forår 2022. Hvilket jeg sagde ja til. Det var ikke et problem for mig, for jeg havde alligevel ikke forestillet mig at jeg ville have lyst til at blive boende her i flere år.
Som mange andre havde jeg nogle fordomme omkring Bispehaven. Jeg har selvfølgelig også hørt og læst omkring de mange kriminelle unge mennesker som angiveligt befandt sig her, og som ikke lavede andet end at chikanere andre og sælge stoffer.
Men mine negative forestillinger blev hurtigt gjort til skamme. Jeg har personligt aldrig oplevet noget træls, og er kun blev mødt med smil og venlighed. Selv fra unge mennesker som er sent ude om aftenen.
Den form for kriminalitet man ser her i Bispehaven, er på ingen måde anderledes end det man ser alle mulige andre steder i Aarhus. Både af type og intensitet. Derfor synes jeg det er rigtig ærgerligt at man vælger at rive 6 bygninger ned. At rive bygninger ned og tvinge mange familier til at flytte, kommer ikke til at ændre på den stigmatisering der er af Bispehaven som område og de mennesker der bor der. Derudover er jeg selv rigtig træt af at jeg om 1 år er nødt til at flytte herfra igen, for jeg er blevet rigtig glad for stedet. Øv.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Schjødt

Indsendt

15/03/2021 20:02

Sagsnummer

HS7660902

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hasle
Hørings-id

H113

Kontakt

Borgmesterens Afdeling,

HR og Organisation

Rådhuset

Rådhuspladsen

8000 Aarhus C

89402000

hr@ba.aarhus.dk

 

Vil du vide mere?

Skriv til:

bydelsudvikling@ba.aarhus.dk