Gå til hovedindhold

Høringssvar

Parkering i området omkring Eskelund

Kære Aarhus Kommune

Indledningsvis vil jeg gerne tilkendegive, at det er positivt, at vi i Aarhus får et grønt multiområde. Dernæst vil jeg gerne slå et slag for, at der bliver etableret en lille "hundeskov" - bare et indhegnet område - mere behøver det ikke at være. Andre forstæder til Aarhus fx Hasselager og Holme har egen hundeskov. Det er en mangel i Viby.

Afslutningsvis vil jeg dele min bekymring i forhold til "Eventdelen" på Eskelund-pladsen. Mine tanker går primært på selve parkeringsdelen, når der afholdes store festivals med op til 40.000 gæster. Der er ved Eskelund ganske få parkeringspladser, og der bliver ikke etableret flere. Det vil med andre ord sige, at de mange festivalgæster, som ankommer i bil, vil være nødsaget til at parkere på de omkringliggende veje - det være sig hele kolonihave-området langs Åhavevej og på villavejene i Slotskvarteret, hvor der i forvejen er svært farbart.

En anden problemstilling er, at der ikke vil blive etableret taxa-holdepladser ved Eskelund. Alle taxaer vil derfor skulle af- og påsætte festivalgæster i Slotskvarteret/ ved kolonihaverne. Begge forhold er problematiske.

Forhåbentlig inddrages erfaringer om parkeringsproblemerne fra bl.a. Northside (Søren Frichs Vej) i vurderingen. (Alle veje omkring Søren Frichs Vej - og helt op til Silkeborgvej (Haveforeningen Oldjorden) er overfyldte med biler, når Northside afvikles. Vi ønsker ikke lignende forhold i Viby.

Vi er derfor rigtig mange fra området, der håber på, at Aarhus Kommune vil revurdere sin beslutning omkring manglende etablering af p-pladser og taxa-holdepladser ved Eskelund.

Med venlig hilsen
Bettina Reimers
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Bettina Reimers

Indsendt

06/10/2019 - 19:50

Sagsnummer

HS1734884

Informationer

Startdato
Svarfrist
Høringstype
Lokalplaner
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Viby
Hørings-id

H120

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Vil du vide mere?

Læs mere om lokalplan og hvad den betyder for dig klik her.