Gå til hovedindhold

Høringssvar

Skoledistrigt sammenlægningen

Jeg er som forældre bekymret for denne sammenlægning! Den bliver for det første implementere alt for hurtigt og inden skolerne kan nå at blive rustet til at løfte disse nye opgaver, for styr på indeklimaet og hygiejnen.
Dernæst synes jeg det lugter lidt hen af en lappeløsning der blot skubber sorte per videre og så bliver de berørte skole de nye ghettoskoler skjoldhøjskolen er i forvejen oppe på næsten 40% tosprogede elever og jeg frygter at forringes forholdene ret meget yderligere, så rykker de ressourcestærkefamilier fra området el flygter på privatskoler.
Synes i må på tegnebrættet og lave nogle mere gennemførte og velovervejet løsninger og som minimum sørge for at de enkelte skoler får det dobbelte af ressourcer til de har en chance for at løfte en udefra set umulig opgave.
Er imod den sammenlægning for føler ikke skjoldhøjskolen er tidssvarende nok til så hurtig en implementering og er skeptisk over om det ikke blot er at skubbe problemerne og regningen foran jer
Tænker i kunne opnå længst med mikro klasser, hvor der kunne ligge et større fokus på hver af eleverne og den vej igennem løfte de svage/ tunge elever som der i nuværende system ikke er ressourcer til at løfte ordentligt.
Håber i stopper jeres lappeløsninger og indser det ikke er en post i kan sparer jer ud af der skal nytænkning til og ikke blot flytte problemerne
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lise

Indsendt

02/10/2019 - 12:18

Sagsnummer

HS3610391

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126