Gå til hovedindhold

Høringssvar

Distriktsændring Gammelgaardsskolen

Til rette vedkommende.
Som forælder til to børn på gammelgaardsskolen er jeg nødt til at gøre opmærksom på min bekymring omkring planerne om at udvide skolens distrikt.
For det første er der rent fysisk ikke plads til de børn der allerede går på skolen. Og ja den er ved at blive bygget om, men det skaber kun plads til dem der allerede er og ikke de nye eløkstra børn.
For det anden vil en stor del af de "nye" børn være børn med ekstra behov. Enten sprog støtte og måske også sociale behov.
Det er selvfølgelig ikke alle to sprogede elever der har ekstra behov. Mange af de tosprogede elever i mine børns klasser er resourcestærke.
Min den yngste går i en klasse med over 50% 2 sprogede børn og det kræver ekstra resourcer. Og hvis flere klasser vil få de behov vil det koste skolen resourcer den ikke har.
Jeg frygter at planerne vil tage "livet" af gammelgaardsskolen som den er nu, med et godt ry. Det vil få nye elever til at vælge andre skoler. Da min yngstes klasse liste kom ud var der 3 børn der valgte at skifte skole, ud fra klasse listen. Jeg tænker det ikke er umuligt at det kunne ske for andre forældre.
Jeg synes ikke at det her udspil er meget anderledes for gammelgaardsskolen vedkommende end de andet der var ude.
Mvh en bekymret forældre.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ninna

Indsendt

07/10/2019 - 13:40

Sagsnummer

HS9712893

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126