Gå til hovedindhold

Høringssvar

Der skal være plads til børnene på Gammelgaardsskolen

Kære politikere
Min søn skal starte på Gammelgaardsskolen næste sommer. Det skal han, uanset hvor skoledistrikternes grænser går, og vi ser det som en fordel, at han kommer i klasse med børn, der tænker, bor, og opfatter verden anderledes, end vi gør i vores familie. For mig at se er det virkelig ødelæggende og uhensigtsmæssigt, at ‘børnene fra Bispehaven’ bliver kastebold i denne diskussion. De er bare børn. Og de skal være hjerteligt velkomne. Men der skal være plads. Det vigtigste er således, at I som politikere får styr på hvor mange børn, der skal starte i 0. klasse fra 2020 og frem. Hvis det igen (som i år) bliver 4 klasser med 26-27 elever i hver, så er der jo ikke plads til flere børn. Skal der omrokeres eller udbygges eller opsættes nye pavilloner til en 5. børnehaveklasse, så synes det kun rimeligt, at Gammelgaardsskolen får lidt mere tid (og flere penge) til at løse den opgave.
Det er uheldigt, at skolen netop i disse år står foran en længeventet og meget tiltrængt renovering, og så samtidig skal tage imod flere børn.

I 2018 skulle den nybyggede institution Børneliv være en sammenlægning af to mindre daginstitutioner i distriktet, men pga ‘babyboom’ i Åbyhøj blev dette afblæst, og istedet blev Børneliv en EKSTRA institution med over 100 nye pladser.
Disse børn skal der jo også være plads til på Gammelgaardsskolen inden for de næste 5 år.

Jeg håber virkelig, at I ikke lader dette være en skrivebordsbeslutning. En simpel opringning/rundspørge i de enkelte dagtilbud ville kunne klarlægge meget.

Med venlig hilsen
Helene Brogaard Harrits
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helene Brogaard Harrits

Indsendt

07/10/2019 - 18:23

Sagsnummer

HS5361849

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126