Gå til hovedindhold

Høringssvar

Udvidelse af Gammelgårdsskolens distrikt

Kære politikere
Jeg har 3 børn på Gammelgårdsskolen
Jeg er helt enig med alle de øvrige bekymrede indslag og de mange bekymrede stemmer i lokalområdet. Jeg håber I vil læse alle indslag og genoverveje jeres beslutning.
Igen står Gammelgårdsskolen for skud. Overordnet synes jeg, at det er tankevækkende og overordentligt skræmmende, at man mange steder i byen ikke engang kan skrive sit barn op på venteliste til privatskole, fordi der er proppet med børn i forvejen. Den folkeskole I politikere så gerne vil bibeholde og støtte op om. I rører i hvertfald på noget helt centralt, som vi vælgere på ingen måde støtter op om, men det stik modsatte.
Gammelgårdsskolen er en rigtig god skole - i vest - med stor tilslutning i lokalsamfundet. Vi løfter allerede nu børn og voksne en stor integrationsopgave, og gør det med glæde, for balancen er OK. Balancen alle kender i en allerede mega presset folkeskole og alle kender konsekvensen hvis balancen skubbes meget mere. De ressourcestærke forældre trækker deres børn i privatskole. Hvilket tab for Åbyhøj og hvilket tab for Århus hvis de mister en mastodontskole - og så endag i vest, som kunne være et worst case scenario.
Det kan ikke være rigtigt, at det er Gammelgårdsskolen og Åbyhøj der skal løfte mange års fejlslagen integration i Århus. Det MÅ være HELE byen der skal hjælpe til.
Har I checket jeres skoleprognoser, for det lyder ikke rigtigt, se svar fra skolebestyrelsen. Skolen er en af de største i Århus, og der er ikke engang plads til de børn der går der nu, allerede nu vandrerklasser. Rent fysisk, hvor skal de nye børn være?? Det er jeres opgave at gennemtænke dette helt til bunds, inden I sætter et sådant projekt til livs, og kan svare på dette spørgsmål. Konkret.
Lyt nu til os
MVH Katrine
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Katrine

Indsendt

09/10/2019 - 21:30

Sagsnummer

HS0067379

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126