Gå til hovedindhold

Høringssvar

Fusion af Tovshøjskolen og Ellekærskolen - konsekvens for Gammelgårdsskolen

Kære byrådsmedlemmer
Jeg er far til to børn på Gammelgårdsskolen og kan 100% tilslutte mig skolebestyrelsens konstruktive høringssvar, det svar burde i mine øjne være tilstrækkeligt til at ændre jeres planer for skoledistriktet på den korte bane.
Jeg har fuld forståelse for behovet for at løse skoleproblematikken i vestbyen og der er mange gode tiltag i planen, men den foreslåede ændring i 2020 for vores skole hænger i mine øjne ikke sammen.
De fysiske rammer (plads og vedligehold) er i forvejen pressede til det yderste og næste skoleår vil de kun blive værre pga ombygning, det vil betyde mindre plads til børnene og flere midlertidige løsninger og flere vandreklasser, med de følger det har for børn og voksne. Elevfremskrivningen har historisk været skæv, så dette kan heller ikke bruges til at retfærdiggøre denne ændring i distriktet, med mindre I med ændringen skubber så mange børn over i private tilbud, at pladsproblemet løses.
Jeg håber at I vil lytte til os forældre og sørge for at de fysiske rammer kommer på et acceptabelt niveau inden I udvider skoledistriktet og at I vil tilføre ekstra midler til en overgangsperiode, således både nye og nuværende elever og ansatte oplever en god overgang til det nye distrikt.
Vh Søren
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Trillingsgaard

Indsendt

09/10/2019 - 23:04

Sagsnummer

HS0717039

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126