Gå til hovedindhold

Høringssvar

Udvidelse af skoledistrikt for Gammelgårdsskolen

Vi skriver et høringssvar til den nye plan om sammenlægning af Tovshøjskolen og Ellekærskolen, da der som en del af denne plan vil blive en udvidelse af skoledistriktet for Gammelgårdsskolen.

Gammelgårdsskolen er en stor skole med 4 og 5 klaser pr årgang, og der mangler allerede inden en evt. udvidelse af Gammelgårdsskolens distriktet klasselokaler på skolen, hvilket betyder, at to klasser på skolen i år er vandreklasser, der ikke har deres eget klasselokale.

De midler, der er bevilget til skolens forøgelse svarer i følge skolebestyrelsen ikke over ens med de udgifter, der vil være forbundet med meroptaget til skolen.
Som forældre til børn på skolen, er vi bekymrede over udviklingen og det øgede pres, der vil blive lagt på børn, personale og skolens fysiske rammer, og vi mener ikke, at forslaget har været ordentligt bearbejdet, inden planen er blevet vedtaget.

Konsekvenserne ved at øge skolens optag så markant så hurtigt, inden skolen kan blive klar med nye klasselokaler og øget personale vil belaste skolen og de ansatte og vi tror, at mange ressourcestærke familier vil fravæge skolen til fordel for private skoler.

mvh Rasmus og Christina Ahrens
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ahrens

Indsendt

10/10/2019 - 06:46

Sagsnummer

HS2507101

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126