Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar, bekymring angående Gammelgårdsskolen- Forberedelse og komunikation er alt afgørender

Som kommende forældre til barn med opstart i 2020 på Gammelgårdsskole,er jeg dybt bekymret over det nye skoledistrikt.

Gammelgårdsskolen har en højstandard og et rigtig godt ry, hvorfor så sætte det overstyr ved en skrivebordsbeslutning hvor man skal have forskellige tal og økonomi til at stemme på rådhuset.

Det er bekymrende når man spørger fagpersoner, der fortælle hvilke udfordringer der kan komme når man ikke har ressourcerne til det. Specielt når processen virker til at være så forhastet.

Jeg kan ikke forså at man på nuværende tidspunkt ikke allerede har været i dialog med kommende forældre og dagtilbudsbestyrelsen om ændringen, da det er 75 børn der, som det ser ud nu, skal starte op i 2020 under det nye skole distrikt. Jeg mener at det er en kæmpe kommunikationsopgave og ser store udfordringer med at nå i mål med projektet allerede i 2020 når man både kigger på pladsproblemer og personaleressourcer. Når der så samtidigt i forslagets nuværende form ikke skal tilføres ressourcer, ser jeg ikke det som en mulighed at fastholde den kvalitet som Gammelgårds skolen har nu.

For man har kun ét forsøg på at dette projekt skal lykkedes og hvis det fejler kommer skolens gode ry på spil, og værst af alt rammer det de børn der efter dette forslag skal fungere som testklude. Her tænker jeg både børnene fra det eksisterende og det nye distrikt. Alle skal have en chance.


Med venlig hilsen
Thomas
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas

Indsendt

10/10/2019 - 11:37

Sagsnummer

HS9045801

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126