Gå til hovedindhold

Høringssvar

Distriktsændring for Gammelgårdskolen

Som forældre til en pige i 1. klasse på gammelgårdskolen og en pige i børnehave med skolestart sommeren 2021, er det med stor bekymring vi læser de foreslåede distriktsændringer til Gammelgårdsskolen.

Baggrunden for disse bekymringer er meget tydeligt beskrevet i de rigtig mange øvrige høringssvar, der også er givet. Vil derfor henvise særligt til høringssvaret fra Gammelgårdskolens skolebestyrelse og de synspunkter, der fremlægges deri, såvel som høringssvaret angivet på vegne af forældregruppen for de 80 børn i Børnehuset Børneliv (v. Nanna Lilhav)

Det er og bliver en yderst kortsigtet løsning der er tænkt i fra byrådets side. Og vi ser en enorm stor risiko for, at med det nu nuværende forslag, vil kvaliteten af og ryet for Gammelgårdskolen samlet set falde. Dette vil utvivlsomt medføre en påvirkning af, hvem der vælger Gammelgårdskolen til og h en der vælger Gammelgårdskolen fra i fremtiden.

Da vores ældste pige skulle begynde i skole, var det et aktivt tilvalg fra vores side at vælge en offentlig skole, og herunder Gammelgårdskolen i Åbyhøj. Gammelgårdskolen skulle gerne forblive et tilvalg bland de mange forældre i Åbyhøj, der har børn der starter i skole. Alternativet er et decideret fravalg af Gammelgårdskolen, og i stedet et tilvalg af andre offentlige såvel som private skoler. Hvilket utvivlsomt vil medføre en yderligere selvforstærkende effekt på kvalitet såvel som ry af Gammelgårdskolen i nedadgående retning.

Med venlig hilsen
Mads Ørskov
Bakke Allé 15K
8230 Åbyhøj
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mads Ørskov

Indsendt

10/10/2019 - 11:40

Sagsnummer

HS8927843

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126