Gå til hovedindhold

Høringssvar

Gammelgaardskolen

Kære Byråd

Det er bekymrende at i politikere forestiller jer at der kan pakkes flere børn ind i en skole som i forvejen er presset på antal børn. Skolen er i forvejen meget slidt og både indenfor og udvendigt.

Senest har skolen forsøgt at forbedre toiletforhold som er max presset de stinker af tis - det er på et rimelig basalt niveau.
Resten af skolen er mildest talt heller ikke i for god stand skolen er slidt. Triste materialer mørke lokaler (aula, bibliotek, kælderlokaler som bliver taget i brug i mangel af bedre
De omkring liggende arealer er ligeledes triste og slidte i bund


Pædagogerne er har ikke tid.
Når jeg en sjælden gang aflevere i morgen SFO virker det som en østeuropæisk opbevaringsafdeling. Pædagogerne er max presset og har ikke ressourcer til at håndtere flere børn. Det er nogle rigtig gode pædagoer og jeg sætter ikke en finger på deres indsats, men de er presset og har ikke tid. De gange jeg har afleveret i morgen SFO har været trist og smertende at efterlade sit barn i en sofa med tre andre drenge som kigger tomt ud i luften.

Jeg håber i den grad at der følger flere midler med hvis det besluttes at der skal flere 2-sprogede børn på Gammelgaardsskolen - både til SFO, Undervisning og bygninger + udearealer.

Jeg har stor respekt for vores skoleleder men han arbejder under stramme rammer og jeg vil ikke bebrejde ham hvis siger stop – og han bliver svær at erstatte.

Jeg tvivler på at vores børn fortsætter på skolen, hvis standarden falder yderligere.

-Thorbjørn far til 3
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thorbjørn Brøndum

Indsendt

10/10/2019 - 14:15

Sagsnummer

HS0672735

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126