Gå til hovedindhold

Høringssvar

Udvidelse af Gammelgaardsskolens distrikt

Jeg er far til to børn på Gammelgaardskolen, og vi har en helt fantastisk skole. Det har vi fordi at skoleledelsen og personalet arbejder hårdt og fokuseret på at rumme og inkludere skolens mange forskellige børn.
Som forældre er vi fra første dag blevet opfordret til at engagere os i forældresamarbejdet for at knytte os og børnene tættere sammen. Det bringer mange gode oplevelser med sig, men det er også en lang og fokuseret proces, der tager tid og engagement fra hver eneste forældre i klassen, og det er i dag ikke alle der har overskud til det.

Jeg mener som udgangspunkt ikke at Gammelgaardskolen kan rumme flere elever, der kræver yderligere indsats for såvel personale, som fra børnene og fra os forældre.

Vi har idag en skole, der samler børn og familier i lokalområdet, og som danner rammen om vores daglige fællesskab. Jeg har en begrundet frygt for, at nogle af de forældre, der i dag gør en stor indsats for trivslen på skolen, vil flytte til andre skoler, hvis deres behov for sammenhørighed og fællesskab udvandes af skoledistriktets størrelse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kristoffer Hermansen

Indsendt

10/10/2019 - 21:41

Sagsnummer

HS9062904

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126