Gå til hovedindhold

Høringssvar

GAMMELGAARDSKOLEN

Kære byråd,

Vi er forældre til en dreng i 2. klasse på Gammelgaardsskolen samt en dreng, der skal begynde i 0. klasse efter sommerferien.

Vi deler skolebestyrelsens og mange andre forældres bekymringer om det udvidede skoledistrikt.
Vi er meget bekymrede for de manglende medfølgende ressourcer, skolens fysiske rammer som er fyldt til bristepunktet og for vores børns trivsel fremadrettet.

Vi oplever Gammelgaardskolen som en velfungerende skole med fokus på elevernes sociale, faglige og sociale kompetencer og professionelt personale på alle poster.
Men vi mærker også, at det ikke kommer af sig selv. Selvom skolen er ressourcestærk, er der naturligvis grænser for hvad man kan holde til.

Vi har selv erfaring med hvor stor en opgave, det er at få en skoleklasse til at fungere- og hvor vigtigt det er for vores børn, at den gør det.
Lærerne er rigeligt pressede som det er, og med denne udvidelse frygter vi at endnu flere bukker under.
En tragedie for den enkelte men også modvind for klassens helbred. Vi har oplevet hvor hurtigt især en nystartet klasse kan falde sammen uden faste voksne.

Vi er bange for at man spiller hasard med lærernes helbred, en velfungerende skole og vores børns fremtid, med så forhastet en beslutning.

Tænk jer nu rigtig godt om endnu engang!

Mvh.
Christian Dalsgaard
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Christian Dalsgaard

Indsendt

10/10/2019 - 23:01

Sagsnummer

HS3393570

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126