Gå til hovedindhold

Høringssvar

Ingen! Kælder

Kære alle der måtte finde intresse i at læsse dette.

Det er med stor undring og dyb frustration at jeg må konstatere, at der under paragraf §8 i det nye lokalplan 1108 forslag, står meget præcist, at der ikke må opføres kælder i hele det nye lokalplan område.

Det er jeg aldrig før stødt på i mit virke som arkitekt - den eneste grund jeg kan se, er såfremt kommunen ønsker at være med til at bestemme/ regulære grund og hus priser.

Argumenter som at man ikke ønsker at bygninger bliver for dominerende, styr man jo via den lave bygge højde der er sat på området, samt igennem bebyggelsesprocenten. Er argumentet at folk bruger deres kælder til beboelse, er det vel noget regulering af beskatning og lovgivning etc. men da ikke at forbyde noget så fundamentalt som at bygge en kælder.

udgravninger til solgårde omkring kælder gør tit at huset ser mere ud som om de er kommet op af jorden - hvilket gør at de tilpasser sig området.

Min mening er at det vil være katastrofalt at forbyde at bygge kælder i området. og kan simpelthen kun komme på den eneste grund til hvorfor ikke. God dag Jens Vang født og opvokset i Skæring
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jens Vang

Indsendt

01/11/2019 11:25

Sagsnummer

HS0476576

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Skæring - Egå
Hørings-id

H127

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Vil du vide mere?

Læs mere om lokalplan og hvad den betyder for dig klik her.