Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar angående udvidelsen af Viborgvej

Høringssvar til Aarhus kommune angående udvidelsen af ViborgvejPå borgermødet den 23/10-2019 blev der sagt, at man vil udvide Viborgvej mod syd, da det var den letteste løsning under anlægsfasen. Det er mod syd, der ligger flest parcelhuse tæt på Viborgvej, disse parcelhuse vil blive udsat for mere støj, forurening, og husene vil uden tvivl falde i værdi.
Hvis udvidelsen bliver mod nord, vil den helt sikkert kunne imødekomme de udfordringer, der kan blive med tilslutningen fra Holmstruphøjvej /Viborgvej.
Tag derfor venligst med i Jeres overvejelser, at udvidelsen bliver mod nord.


Hvorfor har Teknik og Miljø allerede døbt det ene af deres forslag til Hovedforslag inden borgermødet den 23/10-2019 og inden høringsperioden er udløbet ?
Det signalerer, at planlæggerne allerede har taget stilling til, hvilket forslag de vil fremlægge for politikerne.

Hovedforslaget kommer til at ødelægger grønne områder, villakvarterer, vejen kommer til at ligge op af en børnehave, og der vil blive kø ved udkørslen på Jernaldervej, der er kø i forvejen i myldretiden, det er absolut uacceptabelt. Man flytter bare udkørselsproblemet fra Holmstruphøjvej/Viborgvej til Holmstruphøjvej/Jernaldervej.

Et lyskryds på Viborgvej ( signalreguleret ), eller som fransk kryds, det er det eneste acceptable.
Det har vi ventet på i 20 år.

På både indre og ydre Ringgade ligger der lyskryds tæt på hinanden, så hvorfor skulle det være et problem, at lave et lyskryds hvor Holmstruphøjvej munder ud i Viborgvej. Hvorfor skal trafikanterne på Viborgvej tilgodeses fremfor beboerne i Holmstrup, nu må det være vores tur.

Er der tænkt på hvorledes højhusbyggeriet på Viborgvej indgår i projektet ?
Der er ingen lysregulering, hvor Runevej munder ud i Jernaldervej, og på det sted er det pt også svært at komme både til venstre og højre i myldretiden. Højhusbyggeriet vil uden tvivl komme til at belaste Jernaldervej rigtig meget.
Jernaldervej bliver ufremkommelig.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kim Andersen

Indsendt

24/11/2019 10:47

Sagsnummer

HS6923639

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Trafik og mobilitet
Område
Hasle Tilst - Brabrand Nord
Hørings-id

H128