Gå til hovedindhold

Høringssvar

Skæring Nord Udvikling

Det er en super god ide at udvikle området, men der skal også bevare områdets kendetegn. Udvikling betyder ikke nødvendig masser nybyggeri, men en bedre miljø for dem de bor her og en attraktiv område for dem de vil flytte her.
Der anbefales at bygge kun parcelhuse og rækkehuse (lav boligbebyggelse) i området og der maksimalt gives tilladelse til byggeri i 1½-2 plan. Hvis der bygges højere bygninger, på 3-4 etager, så de andre huse i området på 1-1½ plan får nedsat værdi. Der bliver hård (eller umuligt) at f eks. sælge et parcelhus lige ved siden af en lejlighed bygning. Hvordan får husejere erstatning for det?
Der allerede findes rigtig meget trafik i området, og der bliver endnu mere med den ny by område. Dem der bor i området (+ den gamle sommerhuse område) er familier med 1-2 biler og der er kun to små acces veje til hele området: Skæring Hedevej og Strandsvangsvej. Der skal først finde nye trafik løsninger (evt. via Åstrup) før der bygges nye boliger.
Skæring Nord kan blive meget mere attraktiv til både eksisterende og nye beboere, hvis f eks. der etableres god støjdæmpning langs Grenåvej og hvis der findes motion muligheder til alle ælder (måske også nogle leje områder for børn). Det er et natur område, og det skal bevares.
Det kan være en god ide at bygge flere bolig områder på den anden side af Grenåvej, mod Hjortshøj eller mod Egå i stedet af Skæring Nord.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Andreea Tudora-Mayer

Indsendt

10/12/2019 10:29

Sagsnummer

HS0764474

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Skæring - Egå
Hørings-id

H136

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00