Gå til hovedindhold

Høringssvar

Skydebane

Jeg har absolut kun ros til overs for helhedsplanen og de ændringer, den medfører. Nyes etape 1 er allerede godt i gang med at udvikle sig til en spændende og attraktiv bydel for områdets beboere - og med etape 2 bliver det næppe anderledes.

Dog undrer jeg mig over, at Aarhus Kommune har valgt at placere en skydebane nogle få hundrede meter fra et stort udviklingsområde, hvor der skal bo masser af mennesker. Som beboer på Koldkilde ved jeg, hvor generende skydebanen er, når man bor tæt på. Mange af de bedste sommerdage rykker mange af områdets beboere væk fra terrassen, og selv indenfor kan man høre bragene. Problemet er særligt stort, fordi skydebanen ligger stik vest for byen - og netop derfra kommer vinden jo oftest i Danmark.

Jeg vil opfordre Aarhus Kommune til at tænke støjproblemerne ind i udviklingen af området. Forskningen har allerede så rigeligt dokumenteret, hvad netop støj betyder i forhold til sygdomme, stress og generel livskvalitet. Der skal bo mange tusinde mennesker i Elev/Nye, mens der måske kun er 10-15 mennesker, der deltager i skydningerne. Hvilket hensyn vejer tungest?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karsten Smed

Indsendt

08/03/2020 - 13:12

Sagsnummer

HS4281505

Informationer

Startdato
Svarfrist
Høringstype
Indkaldelse af idéer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Lystrup Elsted
Hørings-id

H153

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00