Gå til hovedindhold

Høringssvar

Hørringssvar, NORDRE STRANDVEJ ML. BANEN OG FORTEVEJ, RISSKOV

En bebyggelsesprocent på 85 står i skærende kontrast til de tilladte 45, hvorfor vedtog man 45%, fordi det er passende for området.
En højde på 11 m vil være en bastant mur, der slet ikke passer ind i området, det mente man også da man vedtog 8,5 m.
Min anke går på om Nordre Strandvej 7 er begyndelsen, der danner præcedens, hvad med Nordre Strandvej 5, her er erhverv i dag, så er der ikke langt til en ny bygning, 85% og måske 13.5 m, man henviser bare til Nordre Strandvej 7 og lægger lidt til.
Så er der Strandvejsbageren, Risskov Farve og Tapet, Glarmesteren, Pips Pizza, Emmery´s, IC Design, Nehan cykler, alt sammen i ældre huse der pludselig er blevet mere værd når bebyggelsesprocenten er 85 og man kan dispensere fra de 11 m.
Når man på kort tid går fra 45% til 85% og fra 8,5 m til 11 m, åbner der sig pludselig nogle muligheder, det er bygherrerne selvfølgelig klar over.
Når jeg ser, hvad byrådet har tilladt af byggerier i glas, beton og stål i Aarhus i udviklingens navn, kan jeg kun frygte, at de nu er ved, at kaste sig over forstæderne.
Stå fast på den lokalplan alle andre må rette sig efter, vil øjenlægen bygge nyt, må det ske inden for samme rammer som alle andre skal rette sig efter.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

John Erik Jensen

Indsendt

14/05/2020 09:03

Sagsnummer

HS6981223

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H168

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00