Gå til hovedindhold

Høringssvar

JA til Lokalplan nr. 1143 - Etageboliger ved Rødkløvervej, Christiansbjerg

Inden man læser videre, vil jeg gerne offentliggøre at jeg er ejer af et, af de huse som er med her i processen om nedrivning.

DET ER IKKE SKØNNE HUSE SOM ANDRE BESKRIVER - Det er derimod huse der er opført i en krigstid 1940 og frem. Jeg har lige vedhæftet nogle billeder fra da jeg overtog huset i 2017.

Nogle er husene er modaniseret, men i betegnelsen 30-40%. Derudover er det omdannet til boliger for studerende som lejer værelser/kældre i de gamle ejendomme. Det er langt fra, at disse 10 ejendomme bør bestå som en del af byen.
Jeg kan som ejer, ikke finde ét gyldigt argument - netop derfor er vi (alle ejere) af de omtalte huse gået med til forslaget og støtter det fremadrettet.

Projektet er oplagt.

Jeg håber endda som ejer af denne ejendom, at kunne købe mig ind på lejlighed frem for boliger. Idet, værdien til byen her er VÆSENTLIG forhøjet. Desuden, vil det være en ønskebeliggenhed for enhver studerende.

Som man kan se i byudviklingen. I områderne på Christiansbjerg og Katrinebjerg - ved Randersvej og gennemgående imellem områderne - HER ER ALLEREDE bebyggelser i 4-14 Etager. Teknik og miljø, bør se på dette, og muligvis kræve en højere bebyggelse i tråd med de nyligt godkendte ejendomme.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Per Byholt Leibøll Jensen

Indsendt

17/03/2021 13:14

Sagsnummer

HS2025245

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H264

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00