Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lokalplan 1125 | Indsigelse

Jeg tilslutter mig Vejlby-Risskov Grundejerforenings høringssvar. Jeg er forarget over endnu et forslag om alt for højt og fortættet byggeri i Risskov. Har det ingen ende? Der savnes i den grad en helhedsplan, som også tilgodeser lokalområdet.

Jeg er med på at der skal ske byudvikling, men det skal ske med respekt for det eksisterende. Og det gør lokalplan 1125 efter min mening ikke. I stedet byder den på højt og fortættet byggeri med utilstrækkelig nedtrapning mod nabobebyggelse. Hertil kommer urimelige indbliks- og skyggegener for eksisterende og kommende naboer. Sidst, men ikke mindst trafikale udfordringer og utilstrækkelige antal parkeringspladser.

Det høje og tætte byggeri vil sammen med de projekter, som er under vejs eller allerede er skudt op de seneste år i Vejlby-Risskov, fremstå som himmelråbende skamstøtter over tidligere tiders dårlige politiske dømmekraft. En klar påmindelse om at huske at stemme på nogle mere ansvarlige politikere – ikke kun til det kommende kommunalvalg, men også til det næste igen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas Corydon

Indsendt

16/05/2021 17:35

Sagsnummer

HS3440598

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H275

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00