Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lokalplan 1125

Indsigelse imod Lokalplan 1125
Den nuværende udbygning og ekstreme fortætning af vores byer skal der gøres indsigelser imod. Planerne er udelukkende udviklet med et for øje, nemlig skruppelløs profitmaksimering.

Som arkitekt skammes jeg ved den respektløse tilgang til vores byer og byrum, hvor skal livet imellem husene udfolde sig når samtlige grønne åndehuller i byerne udfyldes med boliger? Hvor bliver byernes arkitektoniske mangfoldighed og til tider finurlighed af når bygningsmassen ensrettes?
De fortættede investorbyggerier tilpasser sig derudover på ingen måde konteksten de placeres i, der er ingen stillingtagen til stedet og dets kvaliteter.
På den lange bane medfører disse ekstreme og ligegyldige byggerier ligeledes at der ikke vil være en bevaringsværdig kulturarv til de kommende generationer, som vi ellers er så stolte af i Danmark. De nuværende fortætninger er billigt opførte og vil ikke bestå længe.

Den foreslåede lokalplan 1125 med udbygning og fortætning af området Tretommervej-Agerbæksvej skal forkastes!!
Skal der udarbejdes en ny lokalplan for området skal denne naturligvis tilpasses stedet og den omkringliggende kontekst og ikke, som den forslåede der helt uden stillingtagen samt tilpasning til stedet blot ser på hvor mange boliger der kan tvinges ind i området. En så ekstrem fortætning med så højt byggeri vil være enormt fremmed i området, men værst af alt vil det medføre skyggegener for de omkringliggende villaer samt øge de allerede trafikale udfordringer i området.

Jeg gør derfor indsigelse imod lokalplan 1125.

Mvh Tanja Eggert
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Tanja Eggert

Indsendt

19/05/2021 21:36

Sagsnummer

HS0059669

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H275

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00