Gå til hovedindhold

Høringssvar

Hvad med infrastrukturen? Tiltag nødvendige!

For at gøre de trafikale forhold for både nye og eksisterende beboere øst for Randersvej i Trige rimelige, er det en nødvendighed at der anlægges en lysregulering i krydset Pannerupvej/Randersvej.
I forvejen er krydset allerede til stor gene for alle typer trafikanter i byen og særligt også børn, forældre og personale tilknyttet institutionen på Pannerupvej, som benytter krydset på daglig basis.

Det er ikke acceptabelt, at en by som Trige, som vokser så markant, ikke også får forbedret infrastrukturen tilsvarende.

Farlige situationer opstår dagligt i krydset, ofte er børn involveret. Byrådet er forsøgt råbt op i mange år, så problemstillingen er på ingen måde ny.
Med mere end 100 husstande mere øst for Randersvej i denne lokalplan alene vil trykket på krydset stige så markant, at det virker fuldstændig uoverskueligt at trafikken skal kunne afvikles, særligt ved spidsbelastning i myldretrafikken.

Det skal og bør der gøres noget ved INDEN man påbegynder byggeriet.


Derudover har man vist overset den tunnel der - ifølge lokalplan 818 - skulle gå fra boligområdet nord for Pannerupvej til området syd for Pannerupvej (denne nye lokalplan), og som havde sikret børnene en skolevej uden krydsning af veje. Denne var for mange en af vigtig faktor i grundkøbet, og dette må ikke bare ignoreres og glemmes.

Den nye lokalplan er bestemt gennemarbejdet og tegner til at blive et flot område med respekt for naturen, men de gode trafikale forhold, vi som borgere fik stillet i udsigt af grundsalg, er nødt til at følge med!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Signe Kjær Jessen

Indsendt

26/03/2021 19:45

Sagsnummer

HS9518873

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Trige - Spørring
Hørings-id

H277

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00