Gå til hovedindhold

Høringssvar

Trafikken i Trige kræver fokus

Aarhus Kommune har med lokalplan 818 vist, at man åbenbart vil forsøge at slippe afsted med, at sælge byggegrunde med en ekstremt høj fortjeneste – og overskud. De anslåede salgspriser viste sig nemlig at være langt højere end man havde lagt op til, og alligevel sparer man den planlagte nye institution i området og andre gode tiltag, der ellers gjorde det særligt attraktivt for børnefamilier.

Grundkøberne sidder nu tilbage med deciderede livsfarlige trafikforhold for deres børn og øvrige familiemedlemmer. Gennem flere år har kommunen endda proklameret at det skyldes manglede midler ...? Så hvor i alverden er overskuddet fra grundsalget så blevet brugt, når det tydeligvis ikke er her i Trige?

Jeg vil derfor udtrykke min stærkeste bekymring over at man nu vil udvide området med mere end 100 nye boliger, som unægteligt vil lægge et endnu hårdere pres på den hårdt prøvede infrastruktur i Trige. Skal der virkelig en ulykke med dødelig udgang til, før problemet bliver taget alvorligt?

Der mangler en langsigtet og sikker løsning på Rema-krydset, hvor der allerede har været alvorlige trafikuheld med personskade, men også dagligt bare et utal af farlige episoder. Det vil også gøre det mere attraktivt for forretningslivet, der også har behov for at kunne følge med Triges udvikling.

Derudover mangler også færdiggørelsen af den lovede sti-tunnelforbindelse under Pannerupvej, der ville være den sikre vej til skolen for bl.a. de cyklende børn, der bor i området for lokalplan 818 – fordi dem mener kommunen vel forhåbentlig ikke, at vi skal sende afsted gennem Rema-krydset?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rasmus K.

Indsendt

26/03/2021 22:16

Sagsnummer

HS3918008

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Trige - Spørring
Hørings-id

H277

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00