Gå til hovedindhold

Høringssvar

Pannerupvej

Vi byggede i 2019 på det nyetablerede Byhøjdalen. Vi havde nøje udvalgt grunden ud mod Pannerupvej - således vi har en flot udsigt, fra vores meget store sydvendte vinduer. Jeg kan nu se frem til en udsigt, til et nyt boligområde, i stedet for marker og skov. Hvis vi havde vidst dette, da vi byggede for blot 2 år siden, havde vi formentlig aldrig købt grunden.

Ligeledes var der i lokalplanen planlagt en tunnel under Pannerupvej, så skolebørnene kan gå “bagom” til tunnelen på Randersvej. Denne plan er tilsyneladende nu forkastet. Er der i dette taget højde for at der stort set intet “børnesikkert” fortov er etableret i området? - Medmindre vores børn skal ned til “Remakrydset” - som vist rimeligvis sagtens kan benævnes som decideret lovløst område. Børnene skal på nuværende tidspunkt krydse Pannerupvej, som mest af alt fungerer som “affyringsrampe” for rigtig mange billister, der har svært ved at slippe speederen. Der er heller ikke etableret nogen sikker overgang her eller nogen overgang overhovedet.

Jeg håber ligeledes at der bliver taget stilling til de store trafikale problemer der allerede er i området og især den manglende sikkerhed for skolebørnene.

Ligeledes håber jeg også at der tages stilling til HVOR “skolestien” om til kirken etableres, med øje for at børnene ikke skal gå hverken 50 eller 100 meter ned eller op ad Pannerupvej (uden hverken fortov eller cykelsti) for at komme ind på stien fra Byhøjparken.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sabine Trustrup

Indsendt

31/03/2021 11:48

Sagsnummer

HS4387931

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Trige - Spørring
Hørings-id

H277

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00