Gå til hovedindhold

Høringssvar

Kommentarer til "Helhedsplan for Banegårdskvarteret"

Hej,

Jeg finder det interessant, ud fra jeres egne tegninger i "Helhedsplan Banegårdskvarteret.pdf" at det virker det til, at nogle har været optimiske med plads v. banegårdspladsen og anlægning af grønt område. Umiddelbart virker det til, at man har lavet en tegning, men ingen beregning på areal størrelse.

Ved at opføre en bro mellem Orla Lehmanns Allé og Frederiksbjerg, tager man så højde for den øgede trafik ved dette knudepunkt samt parkeringspladserne?

Hvis man omlægger vejnet til bilister, vil man så acceptere større byrde ved spidsbelastningerne aka. myldretiden? Den er dårlig i forvejen.

Såfremt Politiets nuværende bygninger forlades, kunne man så ikke nedlægge disse og anlægge en ny mindre park område? Eller skal Aarhus midt, være tætpakket med bygninger og kun de nuværende åndehuller?

En sidste ting, kan man ikke opføre et kæmpe parkeringshus i udkanten af Aarhus, hvor Letbanen er tilgængelig og tilbyde beboer (i midtbyen) parkering i dette anlæg (mod betaling) og rabat til Letbanen, for beboer (m. bil i anlægget) i midtbyen?

Med venlig hilsen Kim.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kim Madsen

Indsendt

04/06/2021 15:10

Sagsnummer

HS0690633

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Andet
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H315

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00