Gå til hovedindhold

Høringssvar

Tætheden og indkigsgener

Da der ikke foreligger principskitser, tegninger, referencer er det meget svært at bedømme, om der er sket en tilpasning til de lokale forhold i det her forslag.
I min optik kommer haveforeningen til at lide under den store tætheden i boliger og med en etagehøjde på 4-5 mod Lokesvej, bliver det massivt. Det er ikke en ordentlig måde at vise respekt for de rekreativ kvaliteter, som folk søger i en kolonihaveforening. Der er utrolig stor søgning på at få sig en kolonihave, fordi mennesker i byen trænger til ro = ingen støj og ingen generende lys og koks med parkering og alt det, der kendetegner den tætte by.
Netop her går man fra den ene yderlighed til den anden og man giver det bymæssige en klar og tydelig overhånd. Det er rigtig ærgerligt, at udviklerne ikke evner at tænke tingene/ skalaerne mere sammen, så der kan blive en harmonisk overgang fra det fortættede bymæssige til det afslappede og uformelig i kolonihaverne.
Jeg foreslår, at man planter et bredt grønt bælte med skovlignende rekreative muligheder mellem den fortættede bebyggelse og de små kolonihaver. En grøn og tydelig overgang mellem 2 helt forskellige områder i Åbyhøj.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

susanne winther

Indsendt

01/09/2021 16:50

Sagsnummer

HS1980243

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Åbyhøj
Hørings-id

H351

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00