Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lokalplan for bebyggelse hjørnet Sonnesgade/ Skovgårdsgade

Det er ikke godt for lokalområdet at blive yderligere fortættet - denne gang med en bebyggelses% på "kun" 272!
Der er gennem de seneste mindst 10 år tiltagende støj - dag men særligt nat, op til og i weekender og ferier, parkeringsproblemer, pres på grønne/rekreative områder, affald i bunker (vi kalder det "Ikea-pop-op"), "ensretning" af beboere aldersmæssigt = laaangt flest unge/studerende/forældrekøb.
Samlet er vores lokalområde blevet lidt af en studenterghetto uden diversitet. Det er så ægerligt og har forringet boligkvaliteten på mange måder, da unge bor her forholdsvist kort tid og ikke udviser synderlig ansvarsfølelse for område, naboer, offentlige rum mellem bygningerne. Dertil kommer at de store mængder af besøgende/korttids ophold på Godsbanene-området, Folkestedet, Musikhuset og området v Aros og amfien, hele området omkring VIA og Ceresparken og langs åen skaber en tiltagende trængsel, en boble af urban-ligegyldighed overfor medmenneskene - som lokalbeboer mærkes det tydeligt, at vi ikke kan have vores hjem/ vores gade/ vores nærområder som vores nærmeste interessesfære - vi skal bare dele med gud og hver mand. Det er utilfredsstillende og respektløst - bræk, skænderier, håndgemæng, støj og kaos, parkeringstumult, tyverier bl.a. i gårdene af cykler - følger med de tilvandrende dags- og natbesøgende.
At der altid skal bygges i 6 etager er ikke en gylden sandhed. Tag som det mindste at matche karrestrukturen med roligt, urbant byggeri uden altaner til offentligt areal/gaden og slet ingen festlige tagterrasser.
Derfor vil jeg gøre indsigelse mod endnu et fortætningsprojekt til flere unge mennesker i vores område.
Lad os få noget grønt, rekreativt - en pause, et helle og jeg fristes til at ønske mig en Pariser-park med hegn og lås på alene til beboerne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

susanne winther

Indsendt

29/10/2021 13:53

Sagsnummer

HS6746398

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H387

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00