Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nyt byggeri i Skovgaardsgade /sonnegade

Kære byrødder

Først helt generelt må jeg sige at jeg oplever at der bygges massivt i vires område. Hele anlægget ud af fricksvej, arkitektskolen, æggepakkeriet , VIA Ceres parken, Nettohundens i thorvaldesgade osv. Bygningens udtryk kan jo altid diskuteres. Personligt syntes jeg æggepakkeriet passer smukt ind i området.
Dog er den gamle bydel( mølleegnen) ved at blive kvalt fuldstændigt. Det nyeste skud på stammen er noget af en massiv bygningen. Den virker rodet i sit udtryk og tager den sidste kraft ud af den gamle godsbane og alt det skønne som foregår i den. Desuden forlyder det at det bliver højere end godsbanen hvilket virkelig er uskønt.
Hvorfor er der aldrig nogle der tænker i et stykke grønt istedet. Det har man gjort i Ceres byens front hvilket roses meget af jeres borgere og gæster i vores by.
Det kunne være dejligt med en plæne hvor skatteborgerne kunne nyde livet, unge gamle og børn sammen. For vores bydel dækker alle aldre og livssituationer…. Et gammelt arbejderkvarter…

Byg et lille forsamlingshus i stedet hvor vi kan lave gode forhold for almindelige unge i asrhus som ikke har et sted i weekenderne hvor forældre kan være tilstede og give dem et sted at nyde livet. I stedet hænger de ud alle mulige utrygge steder.


Området er blevet lovet et møde vedr stille trafik område. Det hører vi ikke mere til. Hvorfor ikke?

Aarhus kommune har alt for travlt med at udvide og hvis der ikke er indtjening i det så virker det ikke til at det kan komme i betragtning.
Et lille grønt område ville være at foretrække.

Med venlig hilsen
Kirsten lambæk
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kirsten lambæk nielsen

Indsendt

06/11/2021 12:35

Sagsnummer

HS5163663

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H387

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00