Gå til hovedindhold

Høringssvar

Senior Fællesskabet på Oddervej 75-79 i Højbjerg

Jeg skal som beboer på Solbrinken 5 og genbo til sidevej på Solbrinken, der er inddraget i forslaget til lokalplan 1169 gøre opmærksom på, at jeg tager kraftig afstand til mere kørsel og parkering på Solbrinken, hvilket der i forbindelse med nævnte projekt uundgåeligt vil blive med kun 18 parkeringspladser til 29 lejligheder på Oddervej 75-79.
Der er i projektet lavet et fælleshus til arrangementer mv for både beboer og gæster med af- og påsætning og vareleverancer med indkørsel fra den lille sidevej på Solbrinken, hvilket vil blive til stor gene for os beboer. Vi har før oplevet flere vareleverancer til en garagen/bolig? for enden af den lille sideveje, hvor der kom fragtbiler der havde store problemer med at komme ind og ud. De var flere gange oppe på grus fortov med deres lastbil og lavede dybe spor efter sig.
Vi er på Solbrinken meget belastet af, at dem der bor på Oddervej omkring krydset ikke har mulighed for parkering ved deres bopæl, derfor har vi døgnparkering af disse beboer samtidig med, at vi har 3 pizzaria, sushibar og en pølsevogn lige omkring os, der alle parkerer lige der hvor det passer dem bedst. Det kan til tider være meget svært bare at komme ud og ind af egen indkørsel ved vores bolig.
Jeg håber virkelig, at Aarhus Kommune vil tage vores klager om dette forslag til lokalplanen alvorligt og se fornuftigt på denne sag. Der må være andre alternativer til placering af et senior fællesskab hvor der er dårlige indkøbs muligheder og stor belastning af trafikken på Oddervej, og især ned til krydset Rosenvangs Alle/Grumstolsvej i morgen- og aftentrafikken.
Jeg ser frem til, at jeg bliver hørt som beboer siden 1984 på Solbrinken 5 i Højbjerg.
Med venlig hilsen
Hanne Hedegaard
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Hanne Hedegaard

Indsendt

22/06/2022 10:34

Sagsnummer

HS4055233

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Holme - Højbjerg - Skåde
Hørings-id

H456

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00