Gå til hovedindhold

Høringssvar

Byggeprojekt Oddervej

Kære kommunalbestyrelse

Som beboer på Solbrinken er vi meget nervøse for byggeprojektet senior fælleskabet på Oddervej 75-79 Højbjerg.

Markant overskridelse af bebyggelsesprocent.
Med lokalplansforslaget overskrider man gældende kommunalplan.
Med forslaget vil man tillade en bebyggelse der overskrider kommunalplanen med mere end 100 procent, fra gældende 50% til nu 105%. Yderligere nedlæggelse af bevaringsværdig bolig.

Trafikken på Solbrinken er allerede udfordret med meget trafik af gennemkørsel samt at vejen tit blokeres af parkerede biler som henter mad ved en af de mange takeaway steder der er åbnet. Yderligere er der beboer fra Oddervej som ikke har p-pladser og bruger Solbrinken til Døgnparkering. Dette har givet anledning til mange farlige situationer og vores børn er bange for at cykle da der ikke er plads og biler der holder ulovligt parkeret mens de henter mad.
Med 29 boligenheder og kun 16 p-pladser kan vi frygte at vejen ved Solbrinken vil blive brugt eller yderligere døgnparkering på Solbrinken som vil skabe endnu mere kaos på vejen.

Oddervej er også meget trafikeret og den nye bebyggelse vil bidrage yderligere til risikoen med ud og indkørsel tæt på krydset. Dette lyskryds bruges af rigtig mange skolebørn. Her vil vi også være endnu mere nervøse.

Vi håber, at Aarhus Kommune vil tage alle klagerne alvorligt og se fornuftigt på denne sag til fælles bedste for området.

Mvh. Frank
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Frank Rhode Carstensen

Indsendt

22/06/2022 11:37

Sagsnummer

HS2981174

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Holme - Højbjerg - Skåde
Hørings-id

H456

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00