Gå til hovedindhold

Høringssvar

Svar til debatoplæg

I vores husstandsoptik, er det oplagt at der der mulighed for at blandet bolig og erhverv. Særligt ville det være en fordel hvis der blev skabt mulighed for indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Der er problemer med høj musik og generel for meget kollegiestemning omkring den nuværende Trianglen og de omkringliggende bygninger. Trianglen bliver endda i folkemunde kaldt for "kollegiet v. Åhusene". Denne stemning er reduceret, men ikke i stor grad efter Covid-19 lukninger er faldet bort. Derfor ville vi være være ekstremt skeptiske overfor et udpræget kollegie/ungdomsboligbyggeri, da nuværende udlejere på ingen måde formår at komponere en lejersammensætning der formår at overholde lejerreglementet. Dette kommer til udtryk ved at støjgener og fest er en dagligdag i eksamensperioder (slut maj-juni og januar). Derfor ville alment boligbyggeri eller ikke dele-venlige lejligheder formentlig være en fordel.

Parkeringsmuligheder er et kæmpe problem. På nuværende tidspunkt er betalt parkering dyrere end det er i København (hvor jeg har boet). HC Tvenges vej er endda fuldstændig lukket for parkering på begge sider, uden en reel grund når man ser hvor meget plads der er. Derfor ville vi se det som en fordel at der blev bygget et reelt parkeringshus eller p-plads der ikke koster >1000 kr om måneden, som de nuværende løsninger i nærområdet alle koster.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nicolas Seidenschnur

Indsendt

01/07/2022 12:25

Sagsnummer

HS3548599

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åbyhøj Midtbyen
Hørings-id

H467

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00