Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar til planer om bebyggelse på H.C. Tvenges Vej

Som beboer i bygningen overfor det planlagte byggeri vil jeg gerne udtrykke min frustration over, at der skal bebygges så tæt og så højt på H.C. Tvenges Vej.

Med planerne om at bygge op i syv og ti etager bliver vi, som bor i Otto Brandenburgs Gade, meget berørt. Vi kommer til at miste lysindfald i vores lejligheder, ligesom vi ikke vil få nær så meget - og for nogen overhovedet noget - sol ind på vores altaner og terrasser. Det vil markant ændre vores boliger, som mange af os formentlig har valgt på grund af det dejlige lysindfald og på grund af udsigten ud over den vestlige del af Aarhus.

Kort og godt mister i hvert fald min lejlighed essensen af, hvorfor jeg gerne ville bo netop her. Bliver der bygget i samme højde som min bygning, ser jeg ingen anden mulighed end at flytte, da jeg ikke ønsker at udsigten gennem mit store vinduesparti skal være en anden lejlighed.

Jeg kan godt forstå, at nogle mener, der er behov for flere lejligheder i Aarhus, men jeg vil håbe, at man også sikrer, at det bliver nogle dejlige områder at bo - både for nuværende beboere og tilflyttere. Ligesom man må sikre, at de lejligheder man bygger også er attraktive for alle parter.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Eva Holm Mikkelsen

Indsendt

26/07/2022 13:33

Sagsnummer

HS8044923

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åbyhøj Midtbyen
Hørings-id

H467

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00