Gå til hovedindhold

Høringssvar

Byggeri på H.C. Tvenges vej

Som beboer i en lejlighed på Otto Brandenburgs Gade, er vi stærkt imod et byggeri på H.C. Tvenges vej. Det er der flere årsager til:

1. Et byggeri på op til 10 etager vil for det første tage den flotte udsigt ud samt fjerne udsigten til solnedgang for rigtig mange beboere.
2. Byggeriet vil derudover tage lysindfaldet, hvilket vil bevirke at lejlighederne på Otto Brandenburgs Gade vil virke mørke, da alt lysindfald for flere af lejlighederne kommer fra den side, hvor den nye bygning er planlagt.
3. Byggeriet vil fjerne de få parkeringspladser, der er til beboer i Trianglen. Det vil høre det endnu sværere for beboere og gæster at finde parkeringspladser. En eventuel bygning vil derfor kræve, at der laves en parkeringskælder for folk, der bor i den nye og de eksisterende bygninger.
4. Byggeriet vil begrænse privatlivet for beboere på Otto Brandenburgs Gade og beboere i den eventuelt nye bygning.
5. I perioden hvor byggeriet vil finde sted, vil byggeriet genere rigtig mange mennesker både i forhold til støj og plads. Dette vil sandsynligvis give flere klager fra beboere i området.
6. Der mangler allerede grønne arealer i området. Endnu mere byggeri vil ikke løse dette problem.

Alle disse punkter vil bevirke, at flere nuværende lejere vil overveje at flytte samt gøre det sværere at leje lejlighederne ud i fremtiden (til samme husleje).
Vi vil stærkt overveje at flytte, hvis byggeriet går i gang.

Mvh. To beboere på Otto Brandenburgs Gade
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Schou

Indsendt

26/07/2022 20:10

Sagsnummer

HS9490525

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åbyhøj Midtbyen
Hørings-id

H467

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00