Gå til hovedindhold

Høringssvar

Skepsis overfor nybyggeri

Som beboer i Trianglen vil vi gerne indgive høringssvar vedrørende planer om nybyggeri på H.C. Tvengesvej.

Vi anser det som problematisk at man i allerede tætbebygget område tilfører flere beboere og erhverv med behov for parkeringspladser, samtidig med at man fjerner allerede eksisterende parkeringspladser.
Selv hvis der indtænkes parkeringsmuligheder i det muligt kommende byggeri, vil brugere af den nuværende parkeringsplads, under hele opførelsen af det muligt kommende byggeri, være ude af stand til, at finde parkeringsmuligheder i nærheden.
Vi finder det derudover usandsynligt at man ved eventuel parkeringskælder, er i stand til at skabe nok parkeringspladser til at imødekommende parkeringsbehovet fra både Trianglen og nybyggeriet. Derudover fjerner man mulighed for parkering for besøgende.

Vi anser det som problematisk, at kommunens form for grønne områder er tiltænkt gårdhaver, som kun er tilgængelige for de omkringliggende beboer. I gadebilledet er der derfor mangel på grønne områder. Vi opfordrer derfor til at man opfører et grønt område uden omkringliggende bygninger, da dette vil gøre området mere attraktivt at bo i.

Venlig hilsen
Rasmus Iversen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rasmus

Indsendt

07/08/2022 14:18

Sagsnummer

HS3254074

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åbyhøj Midtbyen
Hørings-id

H467

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00