Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg om H.C.Tvenges Vej

Forslaget om byudvikling af området ved H.C. Tvenges Vej er stillet uden omtanke for de nuværende beboere i især Trianglen. Der bygges i forvejen meget nyt og tæt i området, hvilket giver meget uro, byggerod og støv, ligesom det giver manglende sollys og manglende udsigt. Der bygges allerede mange andre steder i Aarhus, hvor der også står boliger ledige. Det er derfor uforsåeligt, at der skal klemmes mere bebyggelse ind på lige netop den placering, når der er så lidt plads.

Det er desuden problematisk, at der tilføres flere beboere og mere erhverv med behov for parkeringspladser, samtidig med at den eneste offentligt tilgængelige parkeringspads bliver fjernet. Selv hvis der indtænkes parkeringsmuligheder i det muligt kommende byggeri, vil brugere af den nuværende parkeringsplads, herunder beboere i Trianglen og gæster, under hele opførelsen af det eventuelt kommende byggeri mangle parkeringsmuligheder i nærheden.

Til gengæld ville grønne områder og små hyggelige byparker være et positivt indslag, som ville gøre området attraktivt at bo i. Det er der i forvejen ikke meget af i Aarhus C, så det ville kunne tiltrække flere folk til aktiviteter og nye beboere til området.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Camilla Vilsen

Indsendt

08/08/2022 21:08

Sagsnummer

HS2293206

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åbyhøj Midtbyen
Hørings-id

H467

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00