Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1170 - Boliger ved Trille Lucassens Gade og Gudrunsvej i Gellerup

Har politikerne æstetisk sans?

Mit høringssvar drejer sig udelukkende om bebyggelsen langs Trille Luccassens Gade. Jeg håber virkelig ikke, at der er politikere, der har så lidt æstetisk sans, at de godkender det.

For 5 år siden slog man hul i en boligblok i Gellerup og kaldte hullet "Den gyldne port". Den var man stolt af og sammenlignede den med den danske arkitekt Speckelsens triumfbue i Paris. - Så skal man da ikke smække en stor, rød bygning op ved siden af den!

Når man bygger ved siden af "Den gyldne port", må man, for at fremhæve den, holde byggeriet i samme stil og farve som det, der allerede er der. Denne stil er udtænkt af en anden dygtig arkitekt, nemlig Knud Blach Petersen.

Man bør pålægge ejerne af grunden at bygge med smalle lodrette og vandrette linjer, som der er i de nuværende blokke, med flade tage og uden påklistrede udvendige altaner, og der bør bygges, så bygningerne ikke rager højere op end blokken ved Gudrunsvej 46.

Vedrørende resten af forslaget ved Trille Luccassens Gade ser jeg en stor mangel på p-pladser, legepladser, fælles opholdsarealer og meget lidt grønt. På kortbilag 3 er der placeret affaldsplads og transformer vest for bygningerne, men de er ikke tegnet ind på de øvrige kortbilag, men skal der være affaldshåndtering der, skal der også laves ordentlige tilkørselsforhold, og det fremgår ikke af kortbilagene. Man bør også tage hensyn til, at det ligger lige opad den grønne kile, der går fra fossen langs Tinesvej og videre til stierne til parken, som vi beboere kalder Joops Have.

Det er en ommer!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ester Engrob Nielsen

Indsendt

27/11/2022 12:11

Sagsnummer

HS0300664

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H502

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00