Gå til hovedindhold

Høringssvar

Kørsel af børn til specialskole

Jeg er meget bekymret for, at Aarhus Kommune vil spare på kørselsområdet. Min søn på 9 år går på Langagerskolen. Der er 23 km til skolen og det tager 30-40 min hver vej i bil fra vores bopæl.

Hvis vi får frataget befordringen af vores søn, ville en af os forældre blive tvunget til at sige sit job op, da det på ingen måde kan hænge sammen for os at køre vores søn i skole i Viby, at køre lillesøster til distriktsskolen og derefter selv nå på arbejde.

Derudover har min søn solokørsel, det fik han bevilget da han blev køresyg og stresset over den lange tur med mange sving, når 4-5 børn skulle samles op på ruten. Jeg bliver noget provokeret af, at I mener at: "elever, der kører alene i taxa, skal lære at køre sammen med andre børn". Hvordan lærer man ikke at blive køresyg? Eller ikke at blive stresset over at sidde i en bus med mange børn, når det er en del af autismediagnosen, at mange sanseindtryk, støj, mv. stresser en?

Jeg synes det er fint, at man forsøger at optimere på området, og evt. afprøver, om det er muligt med samkørsel, men for de børn der ikke kan køre med mange andre børn, og som i forvejen har en meget lang tur, håber jeg, at I vil beholde muligheden for solokørsel, da det kan være den eneste måde at få dem i skole på.

Mvh Gitte
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Gitte Nørgaard Eriksen

Indsendt

20/11/2022 14:39

Sagsnummer

HS4396531

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78