Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lokalplan vedr. "Nye Røved" Røvedvej nord for Spørring

Hermed høringsvar vedr. eventuelle kommende boliger på Røvedvej, de SKAL være i samme stil som husene, som der er ved Ågade, Ladegårdsbakken, derfor INGEN tæt-lav bebyggelse eller etage byggeri.Gerne handicap venlige seniorboliger.
Hvis der skal være daginstitution eller dagligvarebutik, så SKAL adgangsforholdene til området ind fra Randersvej eller Mejlbyvej. Ågade enten lukkes af for enden af Ågade imod Røvedvej, eller lukkes af for gennemgående trafik og tung trafik. Ågade er ikke velegnet til megen trafik, da den er knap 5 mtr. bred, der hvor der er nedkørsler, ingen fortov eller cykelsti, normalt bruger borgerne vejen, når de går med deres hunde, barnevogne, børn/unge/ældre på cykler, samt børn til og fra den eksisterende institution.
Adgangsforholdene til Gl. Landevej og videre til Randersvej fra Ågade er IKKE egnet til flere bilister, ud over dem der allerede bruger vejen som genvej, når der er uheld på E45 og Randersvej.Ågade er allerede belastet af, at lastbiler og andre bruger vejen som genvej. Dette resultere så i, at der er kø hele vejen ind til Skejby.
Vores lokal samfund i Trige fik en Rema i 2008, som benyttes af borgerne fra nær og fjern, og det tidligere gode butikstorv i Trige er i gang med at afvikle LokalBrugsen. Brugsen i Spørring kunne hellere ikke løbe rundt, ej heller min købmand.
Et butiksområde kunne være godt for byen, men måske man skal tænke ud af boksen og tænke grundene ind på den anden side af randersvej eller ud imod, så en "Netto" kom ned i niveau med byen og ikke bliver en klods midt inde i byen på en bakke. Samtidig vil en dagligvarebutik havde større mulighed for at overleve, hvis den ligger ud til Randersvej ligesom Rema i Trige.
Jer der er ved at udvikle denne lokalplan skulle tage en tur om morgen omkring kl. 7:15-7:40, så I ved hvordan trafikken er belastet i forvejen i herude og ind imod Aarhus, så tør ikke tænke på hvad cirka 400 ekstra bilister vil betyde for byen og miljøbelastningen.
Ønskes der billede dokumentation af trafikken om morgen og til fyraften, så skriv gerne retur.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Tine Thordén

Indsendt

21/11/2022 16:20

Sagsnummer

HS9041540

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Trige - Spørring
Hørings-id

H527

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00