Gå til hovedindhold

Høringssvar

Ny politik for Borgerservice og Biblioteker 2024-2032 (frist forlænget)

Høringssvar

En spændende og ambitiøs politik der er lagt for dagen. Jeg vil glæde mig til at se hvilke konkrete initiativer der vil blive sat i værk for at støtte op om de mange mål der er sat op på de forskellige områder.

Jeg kunne godt ønske mig at der også blev formuleret nogle initiativer rettet mod voksne omkring digital dannelse, indenfor "Teknologi og mennsker". Under "vi vil.." punktet. Der er meget fokus på unge (hvilket også er vigtigt).
Det er særligt i sammenhæng med "Den Demokratiske Samtale", at de voksne bør komme mere i spil. Det er i mindst lige så stor grad (måske endda større?) den voksne generation der har brug for hjælp og vejledning indenfor digital dannelse. Specielt i disse tider hvor så meget af diskussionen omkring store og små forandringer i samfundet foregår gennem diverse sociale medier. Det er ikke mit indtryk at det er andre unge der skræmmer unge væk fra at engagere sig i disse samtaler, som er så vigtige at tage, men snarere den voksne generation. Det kunne godt bruge et særligt fokus.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anders Thygesen

Indsendt

10/10/2023 16:45

Sagsnummer

HS1991861

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kultur
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H689

Kontakt

Marianne Bjerg Hansen

AC-fuldmægtig

hbjma@aarhus.dk