Gå til hovedindhold
Note! Hørings tidsfristen er forbi.

Har du lyst til at skabe sundt lys til ældre?

Invitation til at bidrage med tanker og erfaringer i udviklingen af sundt lys til ældre borgere på plejehjem i Aarhus og Københavns Kommune 

Der er behov for nye brugervenlige lysløsninger til vores ældre borgere, da lyset har stor betydning for menneskets velbefindende og sundhed. Især ældre har ikke adgang til nok lys, da de ofte opholder sig meget inde i løbet af dagen. Dette kan medføre ubalance i den naturlige døgnrytme, udfordret mental sundhed og lavt aktivitetsniveau.

Københavns Kommune og Aarhus Kommune arbejder sammen om at udvikle og teste nye lysløsninger og inviterer hermed til at deltage i en følgegruppe, hvis formål er at give kvalificeret input til udviklingen af de rigtige produkter. Følgegruppen forventes at bestå af relevante interesseorganisationer, forskningsmiljøer og andre kommuner. Første møde er planlagt til d. 4. marts 2021 fra 13.30-15.00.

Med Jeres viden og input ønsker vi at sikre borgerens behov bliver mødt og håber meget I har lyst til at bidrage til at sikre de rigtige løsninger for vores ældre borgere.

Ved interesse om deltagelse i følgegruppen, kontakt undertegnede senest 25. februar 2021.

Med venlig hilsen,

Projektleder Søren Holm Pallesen, Aarhus Kommune T: 41 87 35 08, E: sohp@aarhus.dk

Høringssvar (0)

25/02/2021 - 12:00

Indhold på denne side

Genveje til

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Sundhed og omsorg
Emneord
Sundhed og omsorg
Område
Åby Åbyhøj Beder - Malling Brabrand - Gellerup Harlev - Framlev Hårup - Mejlby Hasle Hasselager - Kolt Hele kommunen Hjortshøj Holme - Højbjerg - Skåde Lisbjerg Lystrup Elsted Mårslet Midtbyen Sabro - Borum Skejby-Christiansbjerg Skæring - Egå Skødstrup - Løgten Solbjerg Stavtrup - Ormslev Tilst - Brabrand Nord Tranbjerg Trige - Spørring Vejlby-Risskov Viby
Hørings-id

H248