Gå til hovedindhold

Ophævelse af lokalplan i Lisbjerg

Lokalplanen er ikke længere aktuel, idet udlæggene til etageboliger og den overordnede infrastruktur ikke er i overensstemmelse med det gentænkte Lisbjerg og de byrådsvedtagne udviklingsplaner

Bemærk at høringssvar først gennemgås efter endt høringsfrist

 

Ophævelse af Lokalplan nr. 828 (PlanID 1366728) er i offentlig høring fra den 14. oktober til den 11. november 2021.

Lokalplanen blev i sin tid udarbejdet for at give mulighed for at fastlægge området til boligformål til etageboliger fra 3 op til 6 etager i udlagte byggefelter. 

Lokalplanen er ikke længere aktuel, idet udlæggene til etageboliger og den overordnede infrastruktur ikke er i overensstemmelse med det gentænkte Lisbjerg og de byrådsvedtagne udviklingsplaner.

Hvis ophævelsen af Lokalplanen godkendes, administreres der på baggrund af Kommuneplanens rammebestemmelser og det gældende bygningsreglement.

Dine muligheder

Har du indsigelser imod ophævelserne af lokalplanerne, bedes du indsende dit høringssvar - klik på knappen "Tilføj høringssvar" på denne side.

Du skal være opmærksom på, at alle indsendte høringssvar/bemærkninger er omfattet af offentlighedslovens regler. Det betyder bl.a., at enhver som udgangspunkt har ret til aktindsigt i alt det du skriver. Derudover vil alle høringssvar inkl. bilag blive offentliggjort på kommunens hjemmeside i forbindelse med den politiske behandling af sagen. Det betyder at navn, adresse, telefonnummer, mail og andre personlige oplysninger som du har oplyst i dit høringssvar, vil blive offentlig tilgængelig. Vi skal derfor opfordre til, at du tænker over hvilke personlige oplysninger du skriver i høringssvaret og at du, såfremt du er omfattet af adressebeskyttelse, gør os opmærksomme på dette.

Forslag til Lokalplan nr. 1168

Ophævelserne sker som et led i udarbejdelsen af Lokalplan nr. 1168 - Boligområde ved Jørgen Clevins Gade i Lisbjerg, som er i høring i samme periode.

For yderligere oplysninger - Klik her

Høringssvar (0)

14/10/2021 - 15:14

Indhold på denne side

Tilføj høringssvar
Genveje til

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Lisbjerg
Hørings-id

H385

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00