Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Vedr. planer omkring solcelleanlæg i Elev

Til Teknik og Miljø

Jeg har konstateret, at der er planer om potentielt at opføre et stort solcelleanlæg direkte op af vestsiden af Elev. Det undrer os meget, at der er udpeget dette område af flere årsager:

- Naturen ud fra Elev vil blive skæmmet markant, inkl. Lisbjerg skov som ligger i få hundrede meters afstand
- I forvejen skæmmes området af større elmaster, som muligvis på sigt graves ned i takt med Nye udbygges. Dog igen ikke noget der gør noget pænt for et naturrigt område.
- At anlægge et solcelleanlæg direkte op af beboelse virker direkte uklogt, da dette påvirker flere hundrede mennesker og en hel by i dagligdagen. Solcelleanlæg bliver aldrig pæne.
- Vi er mange almindelige familier der har investeret mange penge i vores boliger - især da de er nybyggede indenfor de seneste 10 år. Dermed også en høj kvadratmeterpris, som nu kan bliver påvirket kraftigt såfremt et stort solcelleanlæg anlægges direkte op af Elev på vest siden. Dette siger sig selv, at man ingen familier har lyst til at miste friværdi pga. anlæggelse af solcelleanlæg.

Mit forslag er, at et eventuelt stort solcelleanlæg lægges minimum 500 meter væk fra bygrænsen til Elev og helst endnu længere. Elev ligger i et smukt område som ikke er tjent med så markant en opførelse af et solcelleanlæg.

Venlig hilsen

Dennis stilling Tolvmann
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dennis Stilling Tolvmann

Indsendt

31/10/2019 - 18:27

Sagsnummer

HS6739004

Informationer

Startdato
Svarfrist
Høringstype
Temaplan
Initiativ
Planstrategi og Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Hørings-id

H125

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Ledelsessekretariatet
Kommuneplanafdelingen
Tlf. 4185 9776

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.