Gå til hovedindhold

Høringssvar

Tilpas faciliteter først !

Hvilke forhold får børnene og lærerne?
Jeg har to børn der går på Gammelgaardsskolen. Min ældste datter har gået på Frederiksbjergskole i det meste af indskolingstiden, men da vi flyttede til Åbyhøj forrige år, flyttede hun skole til Gammelgaardsskolen.
Det var ikke et let valg, men det nære vandt over det nye.
Vi er glade for skoleskiftet, men også bekymret for fremtiden.
På Frederiksbjergskole er der plads til at være. I klasselokalet på Frederiksbjergskole er en formidlingstrappe, borde + skamler, bløde områder og afskærmede områder. Klasselokalet, som vores store datter startede med at være i på Gammelgaardsskolen, er en gammel 'midlertidig' barak. Det er gamle og slidte lokaler. På gangen er der ikke meget plads, man skal sige farvel inden barnet går ind i barakken, og der er ikke knager og rum nok til alle. Jeg har hørt en lærer udtale, at det er det værste område på skolen at undervise i. Jeg vurderer, at forholdene ikke er ret gode her. Vores mindste datters klasselokale er i et lokale, som er delt i to. Det har været større, men jeg formoder at man er blevet nødt til at opdele rummet, så der blev plads til flere klasser. Lokalet er i kælderen, så det er også lidt mørkt.
Jeg er meget bekymret for, hvad der sker, hvis der kommer flere klasser til skolen før der bliver gjort noget alvorligt ved lokaleforholdende.
Jeg er vild med skolens personale og værdier. Jeg kan mærke, at det er en gammel skole der bygger på nogle gode traditioner og værdier.
Jeg vil på det kraftigste opfordre til at værne om det gode og at de fysiske rammer og faciliteter tilpasses først, FØR der tilføres flere børn til skolen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Stine Mathiesen

Indsendt

09/10/2019 - 16:21

Sagsnummer

HS0567838

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Dagtilbud og skole
Område
Åbyhøj Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H126