Gå til hovedindhold

Høringssvar

Viborgvejs udvidelse til 4 spor

VIBORGVEJS UDVIDELSE
Høringssvar til Aarhus kommune angående udvidelsen af Viborgvej

Det er med stor forundring at projektørerne, som skal udarbejde et endelig løsning til Viborgvejs udvidelse, ikke har taget indsigelse fra 2015 alvorligt, og taget dem med i deres løsning.
Det er med al tydelighed at indstillingen fra 2019, kun tilgodeser bilisters behov for en glidende trafik. Som menneske der bor i området mener jeg at Holmstruphøjvej skal have den samme mulighed for udkørsel som altid, men med hjælp af en trafikregulering, et ønske grundejerforeningen Holmstup Bakker altid har haft.
Jeg vil opfordre politikkerne til at bakke denne løsning op. Husk at det er jer politikkere der i Lokalplan Holmstrup Bakker nr.2. oktober 1978, har godkendt vores Infrastruktur, med op deling af vejene Holmstrupgårdvej, Holmstruphøjvej og Jernaldervej. Med kendskab til at Viborgvej også dengang var en trafikeret vej til og fra Aarhus. Så hvorfor skal det nu være et problem, at Holmstruphøj vej stadig skal have udkørsel til Viborgvej?.
Det er beskæmmende for demokratiet hvis beboerne igen skal nedprioriteres, især når en løsning er nem at finde, uden at volde os problemer med en lukning af Holmstruphøjvej.

Jeg har tidligere 12. oktober 2015 gjort indsigelser, og 3. november 2015 havde jeg indsamlet underskrifter fra beboerne på Jernaldervej 290 til 400 som indgav en protest mod, at Jernaldervej skulle være udkørselsvej for Holmstruphøjvej. Jeg bor selv i nr. 296
Venlig Hilsen
Bent & Winna Daggry
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Bent Daggry

Indsendt

16/11/2019 10:09

Sagsnummer

HS5287693

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Trafik og mobilitet
Område
Hasle Tilst - Brabrand Nord
Hørings-id

H128