Gå til hovedindhold

Høringssvar

Udvidelse af Viborgvej

Jeg har læst kommunens informationsmateriale og deltaget i borgermødet 23.10.19 vedr. udvidelsen af Viborgvej og kan fuldt ud tilslutte mig høringssvaret fra Grundejerforeningen Holmstrup-Bakker. Med hensyn til planen om udkørsel fra Holmstruphøjvej via Jernaldervej ser jeg problematikken både som bilist, cyklist og buspassager og - selvfølgelig - som beboer i området. En plan, som er så grotesk, at det kan være svært at tro, at den er alvorligt ment.
Som bilist er det allerede i dag meget svært at komme ud på Jernaldervej, og man kan i myldretiden holde i kø i et kvarter eller mere, før det lykkes at komme over for grønt lys oppe ved Ringvejen.
Som cyklist på den dobbeltrettede cykelsti, som skal krydses af bilister til/fra Jernaldervej vil det blive noget nær umuligt at overskue dette kryds på grund af alle de holdende og kørende biler. Et kryds, som vel at mærke også passeres af mange skolebørn.
Som buspassager vil det blive endnu sværere at krydse vejen over til busstoppestedet, og man kan glemme alt om buskøreplan, da busserne også vil være fanget i trafikken.
Alle tre nævnte transportmuligheder vil altså blive påvirket negativt af planen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karin Wachmann

Indsendt

16/11/2019 14:48

Sagsnummer

HS1827977

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Trafik og mobilitet
Område
Hasle Tilst - Brabrand Nord
Hørings-id

H128