Gå til hovedindhold

Høringssvar

NEJ til udkørsel fra holmstruphøj til jernaldervej.

Mht. til lukning af Holmstruphøjvej og udkørsel via jernaldervej, håber jeg at man tager til efterretning, af alle de høringsvar som nu er beskrevet. Istedet for at jeg føler at man i Teknik og miljø allerede på forhånd har truffet afgørelse i sagen.
Jeg skriver da jeg nok er én af dem som bliver mest berørt hvis der kommer udkørsel via Jeraldervej. Siden 1983 da vi købte hus på Jernaldervej er trafikken blevet 10 gange værre, hvis jeg så også skal have flere hundrede biler mere på den anden siden af huset hver dag, og ikke mindst kø for at komme ud på Jernaldervej......Mange problemer er jeg sikker på, både for mig og mange andre. Ja også meget mere støj, forurening, og ødelæggelse af grønne områder, forringelse af husværdi og ikke mindst. meget mere kørsel forbi en børnehave, ved slet ikke hvad man tænker på.
Som skrevet...jeg har en væsentlig interesse i sagens udfald pga beliggenheden af mit hus, så lyt nu til alle de høringssvar som folk har brugt tid på at skrive, Det har stor betydning for mange......., lav nu en eller anden form for udkørsel ved holmstruphøjvej, det kan ikke passe det ikke kan lade sig gøre.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lone Jespersen

Indsendt

30/11/2019 19:41

Sagsnummer

HS9950793

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Trafik og mobilitet
Område
Hasle Tilst - Brabrand Nord
Hørings-id

H128